Wie zijn wij?

Club 25 is een gezelschap van rond de tachtig personen die actief zijn in de wereld van economie, wetenschap, zorg, informatie en cultuur. Ze zetten zich vrijwillig in om – met gebruik van hun contacten en netwerken – de promotie van Rotterdam te bevorderen.

Ruim vijftig jaar geleden kwamen vijfentwintig Rotterdammers uit de journalistiek, PR en voorlichting in het Hulstkampgebouw bij elkaar. De reden was  dat zij constateerden dat er weliswaar veel aandacht was voor de promotie van de haven, maar dat de promotie van de stad zelf niet zulke hoge ogen gooide. De aanwezigen besloten toen om een ‘vriendenclub’ op te richten die iedere maand bijeen zou komen om te praten over elementen en evenementen die Rotterdam als stad aantrekkelijker zouden maken om te promoten. Dat werd Club 25.

Club 25 te gast op het ss Rotterdam

Later is ook de promotie van de haven aan  de doelstelling van Club 25 toegevoegd onder het motto : ‘stad en haven horen onlosmakelijk bij elkaar’. Sinds januari 1966 komt Club 25 maandelijks bijeen. Een bekende publieke activiteit van Club 25 is de jaarlijkse uitreiking van de Rotterdam Promotieprijs aan een persoon, bedrijf of instelling die opvallend veel voor de goede naam en bekendheid  van Rotterdam heeft gedaan. De prijs is inmiddels bijna vijftig keer uitgereikt met als vaste locatie de Burgerzaal van het Stadhuis.

Burgemeester Aboutaleb reikt de Rotterdam Promotie Prijs uit aan de heer Wondolleck, directeur van de luchthaven Rotterdam The Hague Airport.

Club 25 te gast bij Boekhandel Donner in 2018.

Club 25 in actie

Benieuwd naar onze activiteit Rotterdam Promotie Prijs?

Meer weten?