Wie zijn wij?

Club 25 is een gezelschap van rond de tachtig personen, werkzaam op uiteenlopende vakgebieden in de wereld van economie, wetenschap, zorg, informatie en cultuur die zich vrijwillig en gebruikmakend van hun netwerken inzetten voor de promotie van de stad Rotterdam in brede zin.

Ruim vijftig jaar geleden kwamen vijfentwintig Rotterdammers uit de wereld van de journalistiek, PR en voorlichting bijeen. Zij constateerden dat er in die tijd veel gedaan werd aan de promotie van de haven, maar dat de stad zelf er bekaaid vanaf kwam. Besloten werd om een ‘vriendenclub’ op te richten die maandelijks bijeen zou komen om te praten over elementen en evenementen die Rotterdam als stad aantrekkelijker zouden maken om te promoten.

Club 25 te gast op het ss Rotterdam

Later is daar ook weer de havenpromotie aan de doelstellingen van het gezelschap toegevoegd want stad en haven horen nu eenmaal onlosmakelijk bij elkaar. Sinds januari 1966 komt Club 25 maandelijks bij elkaar. Een bekende publieke activiteit van Club 25 is de jaarlijkse uitreiking van de Rotterdam Promotieprijs aan een persoon, bedrijf of instelling die opvallend veel voor de goede naam en bekendheid  van Rotterdam heeft gedaan. De prijs is inmiddels bijna vijftig keer uitgereikt met als vaste locatie de prestigieuze Burgerzaal van het Stadhuis.

Burgemeester Aboutaleb reikt de Rotterdam Promotie Prijs uit aan de heer Wondolleck, directeur van de luchthaven Rotterdam The Hague Airport.

Club 25 te gast bij Boekhandel Donner in 2018.

Club 25 in actie

Benieuwd naar onze activiteit Rotterdam Promotie Prijs?

Meer weten?